• Babgulyás

    Egy tál gőzölgő babgulyás a magyar vidéki konyha szívét idézi meg: szaftos marhahús, puha bab, friss zöldségek és a klasszikus fűszerpaprika íze együtt alkotják ezt a kiadós, laktató fogást. Ropogós kenyérrel tunkolva, hideg napokon melengető, de bármikor jól esik egy kanálnyi belőle. Egy igazi házias étel, amiben benne van a nagymama szeretete!

    Tovább

    2.000Ft bruttó

  • Chillis bab

    Ha egy kis tüzes csavarra vágysz, a chilis bab nem hagy cserben! Darált hús, vörösbab, kukorica és paradicsom fűszeres, enyhén csípős szószban összefőzve – ez a mexikói ihletésű fogás garantáltan felpezsdíti az ízlelőbimbóidat. Friss kenyérrel, tortillával vagy magában is kiváló, ha valami pikánsra és laktatóra vágysz.

    Tovább

    2.000Ft bruttó

  • Tejfölös babgulyás

    Ha szereted a klasszikus ízeket egy kis krémes csavarral, a tejfölös babgulyás a tökéletes választás! Az ízletes marhahús és bab sűrű, paprikás alapban fő, amit a lágy tejföl selymessége koronáz meg. Friss kenyérrel vagy puha nokedlivel tálalva minden falatja harmonikus és gazdag – igazi komfortétel, amit újra és újra kívánni fogsz!

    Tovább

    2.200Ft bruttó

  • Pacal

    Kóstold meg a klasszikus magyar konyha egyik igazi gyöngyszemét, a szaftos, fűszeres pacalpörköltet! Hosszú ideig lassan főzött, omlós pacaldarabok sűrű, paprikás szaftban, egy csipet köménnyel és friss fokhagymával megbolondítva – minden falatja maga a hagyományos ízorgia. Friss kenyérrel vagy főtt burgonyával tálalva egyszerűen ellenállhatatlan. Ha szereted a karakteres, házias ízeket, ezt a fogást nem hagyhatod ki!

    Tovább

    2.900Ft bruttó